YoU Re PrInCeSs

iTu sYe

iTu sYe

dYe eLmO sYe

dYe eLmO sYe

loVeS eLmOoO

loVeS eLmOoO

happy born day...tapi kenapa aku sedih?? :'(

Monday, May 5, 2014


HAPPY BORN DAY, SYG...
moga Allah berikan aku kekuatan utk aku lalui semua ni...
Alhamdulillah aku masih diberi kesempatan utk meneruskan kehidupan ini..
dengan usia yg meningkat ni semoga aku diberikan extra strength, extra happiness and extra success...amin..
pada sesiapa yg mengenali aku, aku ingin memohon keampunan seandainya ada tingkah laku aku yg tidak menyenangkan korang...aku manusia biasa yg tak lepas dari melakukan kesilapan...terima kasih yg tak terhingga pada insan-insan yg pernah menolong aku selama ni...thanks a lot...
hurmmm...
Disaat insan lain sedang bergembira menyambut ary yg sangat bermakna buat diri mereka namun, aku tidak... air mata aku mengiringi di ary kelahiran aku... terlalu banyak perkara yg aku lalui disaat tibanya ary bahagia ni... namun aku redha dan ikhlas..
Ya Allah, andai diberi pilihan utk meluahkan apa yg aku sedang alami, bahu dye yg aku mahu pinjamkan utk bersandar seketika... pelukan dye yg aku ingin kongsikan... tangan dye yg aku mahu utk menghentikan air mata aku... suara dye yg ingin aku dengari utk menenangkan aku :'(
Ya Allah, seandainya diberi peluang, dye org pertama yg aku nak bercerita tentang apa yg telah terjadi.. aku dah tak mampu nk pendam semua ni :'(
Ya Allah bantulah aku :'(
Ya Allah... jika diberi keizinan, aku mahu bertemu dengan nya...walaupun hanya sebentar..
Ya Allah, kau kuatkanlah aku serta kurniakanlah senyuman kepada aku utk ary bahagia aku ni...
Ya Allah jika ini takdir yg harus aku lalui, aku redha... 
berikan aku kekuatan utk lalui semua ni Ya Allah... :'(



...:: MEKASEH SEBAB SUDI MEMBACA :) ::...



Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

0 comments:

Post a Comment

 

tQ :)

song..!

pInK!!

sweet cursor..

Domo-kun

right clikkkkkk!

title with title

chiBy2

BaCkGrOuND LaH LAtAr beLaKaNg

CuPiD Oh cUpId

PeTAls Is rAInIng

BeATyFuLl LiFe

FiReWoRk....AaArRrR

MaSa tIKtOk


e2 mOoD sAYeR...


segala yang terpapar adalah hak milik mYRA dZiRA